Förlåtelse är en sak vi människor ofta lär oss sent i livet. Det är inte bara svårt att vara en god förebild och föregå med gott exempel, men att förlåta någon som sårat oss kan vara det svåraste av allt.

Ibland kan vi förvånas över vilken godhet andra människor bär inom sig; inte bara vuxna, utan även barn. Det fick denna mamma uppleva.

Mamman Jennifer fick en dotter med en man som sedan inte ville ha henne, vilket orsakade mycket smärta för både mamman och dottern. När dottern var elva år fick hon reda på att pappa skaffat en ny familj och nya barn. Det han sa till sin mamma då chockade henne så mycket att hon bestämde sig för att skriva om det på Facebook.

Hennes inlägg är bland det finaste vi läst på länge, och bevisar än en gång hur mycket visdom och godhet barn bär inom sig. Läs inlägget nedan och dela det sedan med dina vänner om du rördes av det lika mycket som oss!
 

loading...

Bildkälla

”Min dotter har inte träffat sin biologiska pappa sedan hon var fyra. Nu är hon 11 år. När hon var två kontaktade han mig och frågade om han fick säga upp vårdnaden så att han inte behövde betala underhåll, och jag gick med på det. Jag ville låta henne slippa hjärtesorgen av att ha en nästan helt frånvarande pappa, och att offra det finansiella stödet var värt det för då skulle han inte kunna göra henne besviken mer. Jag ljög aldrig för henne om vart han var eller vem hennes pappa var… Jag har alltid svarat på hennes frågor på det lämpligaste sättet utefter hennes ålder.

När hon var fyra kontaktade pappan mig och berättade att han hade fått cancer och att han skulle vilja träffa henne. Jag planerade in en dag då vi träffades i parken. Han hade bett om två timmar. Han stannade i 20 minuter och efter det hörde han aldrig av sig igen.

I somras sprang vi på en person som känner honom och som sa hur lik min dotter var hans andra barn. De berättade att han hade en familj och att han hade stadgat sig nu. Min mage vände sig i en knut när jag tänkte på hur smärtsamt det måste varit att höra för min dotter. Jag avslutade samtalet snabbt och vi gick till bilen för att åka hem. Det var då jag såg henne le. Hon sa ‘Mamma, han lärde sig hur man ska vara en pappa. Det är så fint. Jag är glad för hans barn.’

Det var dagen då en 11-åring lärde mig allt jag behöver veta om förlåtelse.”
 

Källa: Upsocl