Katter är Internets riktiga regenter. Sedan den första ”katt-videon” har dessa majestätiska djur charmat människor över hela världen. De gör nästan vad som helst roligare eller sötare, och är också ett uppskattat husdjur.

Katt som katt, men vissa katter är mer unika än andra. Speciellt när det kommer till vår egen. Men dessa 10 katter har lyckats charma mer än bara sin egen ägare – de har charmat hela världen med sina häftiga pälsteckningar.

1. Sam, katten med ögonbryn
Sam heter katten som tog Internet med storm. Han är en helvit katt med tre svarta fläckar, varav två har lagt sig i bågar precis över ögonen – vilket gör att han ser permanent förvånad ut.

Ett foto publicerat av Sam (@samhaseyebrows) Okt 28, 2015 kl. 2:03 PDT

2. Venus, katten med två ansikten
Vi har alla en mörk sida, men Venus är inte rädd för att visa upp sin. Adopterad av en vänlig familj år 2009, blev Venus ett stort internetfenomen av en uppenbar anledning. Hennes ansikte. Den ena sidan är helsvart med ett gult öga, och den andra är orange med ett blått.

loading...


Facebook / Venus The Amazing Chimera Cat

3. Katten med en evig höghatt
Denna bild lades anonymt upp på Twitter, och spreds sedan som en löpeld. Den annars snövita katten har nämligen en svart fläck på huvudet, som ser ut exakt som en klassisk höghatt.

loading...


The Sun

4. Katten med en katt på ryggen
Denna katt har en skugga som följer efter vart den än går. Den gråsvarta fläcken på ryggen är formad som en siluett av en katt, som är extra synlig ur vissa vinklar.

loading...


Bored Panda

5. Katten med ett hjärta
Både denna lilla kattunge och den fullvuxna katten har fläckar som är formade som ett perfekt hjärta. Det är inte konstigt att de får Internet att smälta, de är uppenbart fulla av kärlek.

loading...


Flickr / Dervish_NL

loading...


Bored Panda

6. Hamilton, katten med mustache
Hamilton är helt klart släkt med den franska detektiven Hercule Poirot, som likt katten har en lika fyllig mustache. Han har med denna avvikande färgfläck fått ett stort antal följare på Instagram, över 430 000 stycken!

Ham in Boots… #mustachecat

Ett foto publicerat av – Hamilton The Hipster Cat – (@hamilton_the_hipster_cat) Feb 4, 2016 kl. 6:18 PST

7. Katten med ”tantfrisyr”
En klassisk frisyr för gamla damer (åtminstone i tecknade serier) är den låga knuten, som ramar in ansiktet med två svepande hårpartier. Den svarta fläcken på denna katt ser precis ut som en sådan frisyr.

loading...


Bored Panda

8. Banye, katten med en extra mun
Banye har en liten rund fläck under munnen, som gör att han ser ständigt chockad ut. Hans utseende har charmat hjärtan världen över, och han är i vanlig ordning chockad över sitt kändisskap.

loading...


Duitang / Winnie

Vem sa att naturen inte har en känsla för humor? Det är otroligt vad små genetiska förändringar kan göra, och roliga motiv i pälsen är ett exempel på det. Har du själv en katt med udda färgteckning? Dela gärna med dig på Facebook!